Menüü

Career Up North: Kuidas kasutada tehisintellekti karjäärinõustamisel

Vaata kõiki tulevaid üritusi

Career Up North: Kuidas kasutada tehisintellekti karjäärinõustamisel

06.11.2024 11:00 - 12:15

Tehisintellekti vaimustus ja vastupanu on praegu kõikjal. Haridus ja karjääriteenused ei ole erandiks. Sellel koolitusel saad ülevaate Ühendkuningriigis läbiviidud uuringust, mis käsitleb genereeriva tehisintellekti kasutamist karjäärinõustamisel kõrghariduses. Millised on peamised väljakutsed, potentsiaalsed eelised, arusaamad ja kogemused karjäärinõustajate praktikas? Räägime ka, kuidas kasutatakse tehisintellekti karjäärinõustamisel Norras.  

Veebiseminar põhineb Ühendkuningriigi digitaal-, andme- ja tehnoloogiaagentuuri Jisc poolt rahastatud uuringul 2024, mis keskendub kõrgharidusele, teadusuuringutele ja innovatsioonile. (Hughes, Percy, & Tolond, 2024). 

Dr. Chris Percy on karjäärivaldkonna teadlane, andmeteadlane ja Ühendkuningriigi karjääriteenuste auhinnatud juturoboti kaasasutaja.  Eirik Øvernes on Norra kõrghariduse ja kutseoskuste direktoraadi karjääriteenuste osakonnajuhataja. 

Koolitus toimub inglise keeles. Osalemiseks on vajalik eelnev registreerimine. 

 Koolituste sari jätkab.

Õppeaasta jooksul on tulemas veel kaks koolitust teemadel:  

  • Karjääriõpe Põhjamaades, koolitajad Oudi Ruusuvirta ja Sif Einarsdottir, 24. jaanuaril 2025, kell 11:00-12:30 EET, korraldajad Euroguidance Soome ja Island;  
  • Keskkonnasäästliku karjäärinõustamise 5 mõõdet, koolitaja Miriam Dimsits, 18. veebruaril 2025 kell 16:00-17:00 EET korraldajad Euroguidance Taani ja Rootsi.  

 

Koolitussarja korraldavad  Erasmus+ programmi toel Põhjamaade ja Baltikumi Euroguidance keskused.